Dé specialist in het leveren en onderhouden van veterinaire apparatuur

Al ruim 20 jaar is Veterinary Technics dé specialist in veterinaire apparatuur en het onderhoud daarvan voor gezelschapsdieren en paarden.
Bij onze klanten staan wij bekend om onze uitstekende service, de superieure kwaliteit van ons alsmaar groeiend assortiment van producten, en onze up-to-date vakkennis.

Wij hechten enorm veel waarde aan een uitstekende relatie met onze klanten. Door goed te luisteren naar uw specifieke wensen en doelstellingen lukt het ons elke keer weer om samen met u budgetvriendelijke oplossingen te realiseren, helemaal toegesneden op uw situatie.

Kortom: Veterinary Technics staat voor Service, Know-How en vakmanschap!


Neem contact op

Onze premium producten

Een aantal van onze producten zijn premium producten die u niet via de webshop kunt kopen. Deze premium producten vragen namelijk om een persoonlijke begeleiding. Wij bekijken samen met u alle wensen en mogelijkheden om zo tot de meest optimale keuze voor uw kliniek te komen.

Heeft u interesse in onze premium producten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Uitstekende service

Uitstekende service

Vandaag voor 14.00 uur besteld, morgen in huis (mits op voorraad)

Gratis verzending

Gratis verzending

Betaal geen verzendkosten vanaf € 85,- exclusief btw

Team

Ko Schoenmakers
CEO

ko@veterinarytechnics.com

Als ondernemend dierenarts is het supergaaf om 30 jaar praktijk- en ondernemers-ervaring in te kunnen brengen bij ons mooie bedrijf.

Lees verder

Danny Goeman
General Manager

danny@veterinarytechnics.com

Mijn loopbaan begon als verpleegkundige in de humane geneeskunde die ik als basis heb gebruikt om verder te komen want het medische vak bleef mij boeien.

Lees verder

Dinda Danklof
Office Manager

dinda@veterinarytechnics.com

Ik ben Dinda en werk sinds 2009 bij Veterinary Technics. U zult mij regelmatig aan de telefoon krijgen/hebben om te helpen bij uw vragen...

Lees verder

Naar onze collega's

Partners

Bij Veterinary Technics Int. zetten wij in op kwaliteit. Daarom werken wij met deze leveranciers samen.