Sterilisatie producten

Afdekmateriaalafdek

Protectie, veiligheid en comfort zijn dé woorden die aangeven waar ons afdekmateriaal Secu Drape voor staat.
De nieuwste generatie hierin is de Mediwell Super Strong. Een uit 3-lagen bestaande non woven met een groot absorberend vermogen. De beschermlaag is bijzonder zacht, ondoordringbaar voor vocht en vormt de barrière tegen micro organismen.
Door de nieuwe samenstelling van dit 3-laags materiaal, wordt het totale laken sterker terwijl de patiënt er juist veel comfort van ondervindt.

Download hier de brochure voor meer informatie.

 

Interwrap

Sterilisatie verpakkingsmateriaal

De crèpe Blue, crèpe Sensitive en Interwrap 335 zijn sterilisatie verpakkingsmaterialen gebaseerd op cellulose. De crèpes zijn sterk en flexibel in gebruik en combineren een uitstekende vochtregulatie met optimale bescherming van het steriele product.

Download hier de brochure voor meer informatie.

 

Protectie / Chirurgische jassenjas

De Interster chirurgische jassen zijn gemaakt van Dupont Sontara® materiaal. Dit superieure non-woven materiaal kenmerkt zich doordat het een goede bescherming biedt voor zowel patiënt als gebruiker. De jassen zijn samen met de gebruikers ontwikkeld met als aandachtspunten een goede bacterie barrière en optimaal draagcomfort in de vorm van een soepel en ademend materiaal.
De uitgebreide lijn operatiejassen is in overeenstemming met de EN 13795.
Er zijn verschillen typen operatiejassen, namelijk de standaard jas en de reinforced jas.

Download hier de brochure voor meer informatie.

 

Laminaatverpakkinglaminaat

Voor het verpakken van losse medische hulpmiddelen die gesteriliseerd dienen te worden, worden laminaatverpakkingen gebruikt die worden dicht geseald.
Wij leveren een enorme variëteit aan formaten. Naast de diverse afmetingen, levert Interster het materiaal ook op rol. De gebruiker kan zo voor extreme maatvoeringen waarvoor geen standaard verpakkingen voorhanden zijn, exact zijn eigen oplossing creëren.

Download hier de brochure voor meer informatie.

 

Protectie / Maskers

Download hier de brochure voor meer informatie.masker