Medische apparatuur voor gezelschapsdieren

Medische apparatuur voor gezelschapsdieren

In onze huidige maatschappij zijn huisdieren volwaardige gezinsleden die ook steeds meer én betere zorg krijgen/verdienen.

Om de beste zorg te kunnen bieden wilt u natuurlijk beschikken over kwalitatief hoogstaande apparatuur en de juiste inzet en bediening daarvan.

Bij Veterinary Technics bent u aan juiste adres voor een aanschaf-advies op maat. Nadat u uw keuze gemaakt heeft nemen wij u vervolgens alle zorgen uit handen:

  • Wij leveren en installeren uw nieuwe apparatuur.
  • Wij verzorgen een uitgebreide instructie en training over uw nieuwe aankoop.
  • Wij verzorgen de service, het onderhoud en indien nodig de reparatie van uw apparatuur.

Veterinary Technics levert al ruim 20 jaar dit totaalpakket. Hierdoor bent u verzekerd van de beste service, know-how en vakmanschap zodat u de beste zorg kunt blijven leveren.

Anesthesie en bewaking

Al ruim 20 jaar zijn wij specialist op het gebied van anesthesie en bewaking. Onze anesthesie- en bewakingsapparatuur is zodanig ontworpen dat het een efficiënte en veilige anesthesie garandeerd, terwijl onze bewakings-apparatuur de vitale functies van uw patiënt tijdens de medische ingreep optimaal in de gaten houdt.

Wij kennen vrijwel alle bestaande toestellen van binnen en buiten. Uw anesthesie apparatuur is bij ons dus in de beste handen voor onderhoud en reparatie.

Welk anesthesie toestel het meest geschikt is voor uw praktijk?
Het is onze specialiteit om u daarover te adviseren en samen met u de beste oplossing voor uw praktijk te realiseren.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en/of een advies op maat, wij helpen u graag!

Chirurgie

Na de juiste anesthesie en bewaking is het tijd voor de chirurgische ingreep of tandheelkundige behandeling.
Wenst u daarvoor een ergonomische tafel, kantelbaar, verrijdbaar, met ingebouwde weegschaal? Het kan allemaal. Of wilt u een dentale tafel, compleet naar uw wensen samengesteld. Beter voor het resultaat en voor uw rug! Geen probleem, wij helpen u graag.

Ook voor wat betreft het elektrisch coaguleren en snijden met onder andere de Ligasure adviseren wij u graag. Neem dus gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Echografie

Onze hoogwaardige echografie apparatuur is speciaal ontworpen voor een breed scala aan toepassingen, van reproductie tot cardiologie en draagt zo bij aan kwalitatief hoogstaande zorg voor gezelschapsdieren.

Neem voor aanvullende informatie en/of een maatwerk-advies gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Opname- en intensive care verblijf

Onze opname- en intensive care verblijven zijn speciaal ingericht voor dieren die extra zorg nodig hebben na een operatie, een ernstige ziekte of verwonding. Onze verblijven zijn uitgerust met de meest moderne medische technieken om temperatuur en klimaat zo optimaal mogelijk te houden voor uw patiënt.

Van budget-vriendelijk recovery-verblijf tot compleet ic-verblijf, wij leveren maatwerk!
Wilt u graag meer informatie of een vrijblijvend advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Laparoscopie

Onze geavanceerde laparoscopie-apparatuur is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van diagnostiek tot chirurgie.

Veterinary Technics levert zowel starre als flexibele endoscopie apparatuur. Informeer ook eens naar onze slimme 2 in 1 oplossing.

Neem voor aanvullende informatie en/of advies op maat dus gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Operatie- en onderzoekslampen

Onze lampen zijn voorzien van de meest moderne technologieën, zoals LED-verlichting en meervoudig verstelbare armen. Ze zijn ontworpen om de zorg voor gezelschapsdieren te verbeteren en uw werk efficiënter te maken. Uniek is onze dentale onderzoeksverlichting.

Neemt u voor aanvullende informatie en/of een maatwerk-advies gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Radiologie

Radiologie is een belangrijk onderdeel binnen de moderne veterinaire zorg. Met behulp van röntgenstralen worden beelden gemaakt van het inwendige van een dier om problemen zoals bijv. botbreuken te kunnen vaststellen.

Wij leveren “state of art” röntgenapparatuur zodat u, eventueel in samenwerking met specialisten, de beste diagnose en behandeling voor een dier kunt bepalen.

Wilt u graag meer informatie of een vrijblijvend advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Dentaal

Zowel voor de diagnostische apparatuur (dentale röntgen, CT-scanner) als de benodigde tandheelkundige units en handinstrumentarium bent bij u bij Veterinary Technics aan het juiste adres.

Als volledig gecertificeerd partner van IM3 kunnen wij voor elke kliniek een maatwerk dentale inrichting verzorgen. Denkt u daarbij ook eens aan onze unieke IM3 dentale onderzoeksverlichting.

Neemt u dus gerust contact met ons op, wij helpen u graag!