Medische apparatuur voor paarden

Medische apparatuur voor paarden

Om de beste zorg te kunnen bieden aan paarden wilt u natuurlijk beschikken over kwalitatief hoogstaande apparatuur en de juiste inzet en bediening daarvan. Met onze geavanceerde medische apparatuur bent u ervan verzekerd dat u de meest snelle, precieze en efficiënte zorg aan uw patiënt kunt leveren.

Bij Veterinary Technics bent u aan juiste adres voor een aanschaf-advies op maat. Nadat u uw keuze gemaakt heeft nemen wij u vervolgens alle zorgen uit handen:

  • Wij leveren en installeren uw nieuwe apparatuur.
  • Wij verzorgen een uitgebreide instructie en training over uw nieuwe aankoop.
  • Wij verzorgen de service, het onderhoud en indien nodig de reparatie van uw apparatuur.

Veterinary Technics levert al ruim 20 jaar dit totaalpakket. Hierdoor bent u verzekerd van de beste service, know-how en vakmanschap zodat u de beste zorg kunt blijven leveren.

Anesthesie en bewaking

Veterinary Technics levert geavanceerde anesthesie- en bewakingsapparatuur die specifiek is ontworpen voor paarden.

Onze anesthesie- en bewakingsapparatuur is zodanig ontworpen dat het een efficiënte en veilige anesthesie garandeerd, terwijl onze bewakings-apparatuur de vitale functies van uw patiënt tijdens de medische ingreep optimaal in de gaten houdt.

Daarnaast staan onze technici altijd voor u klaar voor ondersteuning en training zodat u zich helemaal vertrouwd voelt met het gebruik van onze apparatuur.

Kortom: Bij Veterinary Technics bent u aan het juiste adres voor de meest geavanceerde anesthesie- en bewakingsapparatuur en de beste ondersteuning.

Neem voor aanvullende informatie en/of een maatwerk-advies gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Chirurgie

Na de juiste anesthesie en bewaking is het tijd voor de chirurgische ingreep of tandheelkundige behandeling.

Heeft u daarvoor speciale wensen voor bijvoorbeeld de tafel of een operatielamp? Neemt u dan vooral contact met ons op, er is namelijk heel veel mogelijk.

Ook voor wat betreft het elektrisch coaguleren en snijden met onder andere de Ligasure adviseren wij u graag.

Neem dus gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Echografie

Bij Veterinary Technics bieden wij kwalitatief zeer hoogwaardige en gebruiksvriendelijke echografie apparatuur, specifiek ontworpen om de zorg voor paarden te verbeteren en uw werk efficiënter te maken.

Onze echografie apparatuur biedt een superieure beeldkwaliteit en is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van reproductie tot oncologie.
Onze portable echografie machines zijn ideaal voor veldwerk en onze tafel echografie machines zijn perfect voor klinisch gebruik.

En natuurlijk kunt u voor ondersteuning en training altijd rekenen op onze technici, zodat u zich helemaal thuis voelt met het gebruik van onze echografie-apparatuur.

Wilt u graag meer informatie of een vrijblijvend advies op maat? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Laparoscopie

De laparoscopie-apparatuur van Veterinary Technics is speciaal ontworpen om de zorg voor paarden te verbeteren en uw werk efficiënter te maken.

Onze geavanceerde laparoscopie-apparatuur is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van diagnostiek tot chirurgie. Deze apparatuur is zeer gebruiksvriendelijk en biedt een hoogwaardige beeldkwaliteit.

Ook op het gebied van training, onderhoud en ondersteuning kunt u op ons rekenen, zodat u zich helemaal vertrouwd voelt met het gebruik van onze laparoscopie-apparatuur.

Neem voor aanvullende informatie en/of een maatwerk-advies gerust contact met ons op, wij helpen u graag!

Operatie- en onderzoekslampen

Onze lampen zijn voorzien van voorzien van de meest moderne technologieën en bieden helder en schaduwvrij licht, waardoor u de precisie kunt behouden die nodig is tijdens chirurgische ingrepen en onderzoeken.

Onze operatie- en onderzoekslampen zijn speciaal ontworpen om uw zorg voor paarden te verbeteren en uw werk efficiënter te maken.

Voor wat betreft de training, het onderhoud en ondersteuning kunt u ook nu weer volledig op ons rekenen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie en/of een advies op maat. Wij helpen u graag!

Dentaal

Onze dentale apparatuur is geschikt voor een breed scala aan toepassingen, van routine tandheelkunde tot complexe chirurgie.
Een goede mondgezondheid draagt bij aan een gezonder en langer leven van het paard.

Als volledig gecertificeerd partner van IM3 kunnen wij voor elke kliniek een maatwerk dentale inrichting verzorgen, waarbij wij u ook graag willen attenderen op de intra-orale camera.

Kortom: zowel voor de diagnostische apparatuur (dentale röntgen) als de benodigde tandheelkundige units en handinstrumentarium bent bij u bij Veterinary Technics aan het juiste adres. Neemt u dus gerust contact met ons op, wij helpen u graag!